• 06 2310 3053
  • andi@lashblast.nl
  • Den Haag, Netherlands

Wimperextensions in Den Haag

Welkom bij Lash Blast de wimperextensions specialist!

De beste wimperextensions in Den Haag

Ik ben Andrea (Andi) en professioneel Wimperextensions Stylist van beroep. Ik ben al een aantal jaar bezig met wimpers zetten en ik heb een professionele en hygiënische wimperextensions studio. Nadat ik nu enkele jaren bezig ben is mijn naamsbekendheid aan het groeien en doe ik dit nu fulltime met heel veel plezier.

 

Ik kom uit Hongarije en woon nu al 6 jaar in Nederland. Ik spreek goed Engels en versta al redelijk goed Nederlands, maar ben nog hard aan het leren Nederlands te spreken. Iedereen is bij mij welkom, mijn grootste groep klanten komt bij mij uit de buurt, maar gezien mijn prijzen komen er ook mensen van buiten Den Haag

Werk ik nu redelijk centraal in Den Haag in de Loosduinseweg 813. Miscchien wel bij jouw om de hoek kan jij je wimperextensions laten doen tegen de laagste prijs in Den Haag. Je kan mij altijd smsen, emailen of Whatsappen. Maar kan ook via mijn contact pagina klik hier.

Wimpers laten zetten is niet goedkoop en het onderhouden elke maand is ook niet voor iedereen betaalbaar. Maar wat is het heerlijk om niet altijd maar met mascara te rommelen en er maar wat moois van proberen te maken. Daarom zet ik de mooiste wimperextensions tegen een zeer lage prijs hier in Den Haag. 

Wil je graag wimperextensions cursus volgen? Of plaats je al wimpers, maar wil je graag nieuwe technieken leren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef verschillende cursussen (een op een of 3D wimperextensions cursus) om je het vak bij te brengen of je huidige techniek een opfrisbeurt te geven. Daarbij deel ik alle ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan aan mijn eigen salon Lash Blast. Meer informatie over de cursussen klik hier.

Ik nodig via deze site uit te kijken naar mijn portfolio, prijzen en contact op te nemen via telefoon, mail of contactpagina. Als je nog niet overtuigt bent kijk dan ook op mijn Facebookpagina Lash Blast.

Contactperson: Andrea Augusztinyi


06-23103053 Indien wij de telefoon niet opnemen is dat omdat we met trainingen of behandelingen bezig zijn, als u een voice mail bericht inspreekt bellen we zsm terug.(best bereikbaar via whats-app!)


Dit zijn mijn openingstijden:

Maandag 9:00 tot 16:00
Dinsdag 9:00 tot 16:00
Woensdag 9:00 tot 17:00
Donderdag 9:00 tot 16:00
Vrijdag 9:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

 Maak een afspraak voor wimperextensions op werkdagen.

App +31 6 23 10 30 53 of mail andi@lashblast.nl